Tekstitietojen kalastelunesto (Huawei-laitteille, joissa ei ole Google Play -palveluita)

Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä -ominaisuus ilmoittaa, jos saat tekstiviestin joka sisältää linkkejä haitallisille tai huijaussivustoille.

Tämä toiminto on käytettävissä vain Huawei-laitteissa, joihin ei ole asennettu Google Chrome -selainta. Laitteilla, joissa on Google Chrome -selain, tämän ominaisuuden laajennettu versio on saatavana (katso Viestien turvallinen vastaanotto).

Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä on saatavilla Kaspersky sovelluksen Standard-, Plus- ja Premium-tilaussopimuksissa.

Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä käyttää Kaspersky Security Network -palvelua tekstiviesteissä olevien linkkien tarkistamiseen.

Tekstiviesteissä olevien linkkien tarkistus:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen alavälilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet.
  2. Napauta Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä.
  3. Vaihda Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä -kytkin Käytössä-asentoon.

Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä on käytössä.